Your search results

Hur funkar det?

Välkommen till Business Gnosjöregion AB fastighetsportal! Detta är en webbplattform för dig som äger, hanterar eller ansvarar för kommersiella fastigheter eller mark.

Som Fastighetsansvarig har du möjlighet att kostnadsfritt utannonsera dina fastigheter både anonymt eller som dig själv/företag. Ansvarar du för en fastighet och vill lägga in en annons anonymt? Vänligen ta kontakt med oss!

Sök efter fastigheter direkt på kartan, bläddra på fastighetslistan eller genom att söka i kategorierna. Alla val och all data som finns i sökformuläret är uppdaterad data enligt vad som finns registrerat i vår databas. Om du inte se en ort, en fastighetstyp eller annat beror det på att det inte finns några fastigheter som matchar dessa kriterium. Det finns ingen ”Sök”-knapp eftersom alla sökresultat uppdateras live på kartan och fastighetslistan.

För Fastighetsansvariga / Mäklare

Steg 1

Registrera dig via ”Logga in-menyn” i högre hörnan längst uppe eller logga in om du redan har skapat ett konto
Steg 2

På vänstersidan i din kontrollpanelen har du en meny för att hantera ditt konto och dina fastigheter
Steg 3

Registrering av fastigheter är kostnadsfri tillsvidare. Du måste alltid lägga till minst en bild, film eller PDF när du registrerar en fastighet. Fyll i alla fält du tycker är nödvändiga. Alla tillagda eller redigerade fastigheter måste bli godkända av webbsidans administratör innan de dyker upp på sidan.

Se till att du fyller i med så mycket information som möjligt så att dina fastigheter alltid syns på relevanta sökningar, samt väcker intresse hos de som söker inne på sidan

Steg 4

Som registrerad användare kan du söka fastigheter genom att göra en avancerad sökning. Sökningen kan du också spara. Fastigheterna som matchar din sökning kommer att uppdateras automatiskt och du meddelas via e-post.

Exempelvis, om en ny fastighet som matchar dina sökbegrepp adderas till portalen kommer du att få ett e-post meddelande som berättar om det!

Steg 5

Du kan lägga till fastigheter i dina favoriter eller dela de på sociala medier.

För intresserade

Steg 1

Du har möjlighet att använda denna plattform kostnadsfritt oavsett om du registrerar dig eller inte
Steg 2

Bläddra igenom våra fastigheter på kartan, listan eller sök dig fram
Steg 3

Som registrerad användare får du fördelar som att exempelvis kunna spara en sökning, få aviseringar på din e-post, med mera
Steg 4

Du kan även läsa våra nyheter för att få de senaste företagsklimat rapporterna och andra relevanta nyheter för dig som är intresserad i att etablera dig i vår region.

Ikonerna och dess betydelse

Här finner du en lista med alla ikoner som kan synas på kartan samt dess betydelse:

Till salu
Den fastighet du tittar på
Industrilokaler, verkstäder och lagerlokaler
Kontor, kontorshotell eller butikslokaler

Jämför objekt