klicka för att aktivera zoom
laddar...
Vi hittade inga resultat
open map
Vy Roadmap Satellit Hybrid Terräng Min plats Fullskärm
Transportkvitto
Stormarknader
Skolor
Restauranger
Apotek
Sjukhus

Lediga Lagerlokaler i Anderstorp

Grand Prixgatan 4, 334 33 Anderstorp, Sverige,
Your search results
Uthyres

Fakta om fastigheten

  • Uppdaterat senast:
  • maj 24, 2021

Fastighetsbeskrivningen

Just nu har vi lediga lokaler i vår befintliga fastighet i Anderstorp. Lagerlokalen ligger nära Jönköping och är lokaliserat 25 minuter från E4. Göteborg är bara 13 mil borta, ca 1,4 timmar.

För den som vill hyra lokal så passar denna lediga lagerlokal utmärkt för lagerhållning, tillverkande verksamhet, montering, och packning m.m. Lagerlokalens totala tomtarea ligger på 26 500 m2 vilket gör att vi har möjlighet att växa på befintlig tomt. Lagerlokalen i Anderstorp har en total yta på 5 500 m2 inomhus och cirka 1 500 m2 utomhus samt en takhöjd på 6,5 meter. Baserat på 1000 m2 ryms denna lediga lagerlokal runt 1400 pallplatser.

Lagerlokalen är larmad direkt mot SOS och övervakningssystem finns i hela fastigheten. Inhägnat tomt skapar större möjligheter att anpassa oss till era behov inom exempelvis lagerhållning m.m. Området kan exempelvis täckas med lagerhållningstält eller andra logistiklösningar vid utomhusbruk om så önskas.

Qtech erbjuder Lagerhållning som en nyckeltjänst. Vi är flexibla i vårt värdeerbjudande och anpassar vår lösning efter dina behov.

Vänligen kontakta oss för mer information och möjlighet att diskutera olika lösningar för just era behov. Vi ser framemot att höra från dig!

läs mer på: https://www.qtechgroup.se/hyr-lagerlokal-jonkoping/

Adresser: Grand Prixgatan 4, 334 33 Anderstorp, Sverige
*Ort (obligatorisk):
Postnummer: 334 33
Land: Sverige
Öppna på Google kartor
Fastighets ID: 19085
Lageryta kvm: 26
*Yta intervall (obligatorisk): Inte tillgänglig

Jämför objekt